Fietsen huren

Elektrische fietsen huren

Laden in uitvoering ...

Je kan onze omgeving met de fiets ontdekken via de RAVeL en de 'Voie Verte', maar we hebben ook mooie, kleine veldwegen die je zonder enige moeite kan fietsen met behulp van onze elektrische fietsen.

Sinds 2016 verhuurt de Dienst voor Toerisme elektrische fietsen. Voor een hele dag betaal je een huurprijs van € 25, voor een halve dag betaal je € 15 (fietshelm en fietstas inbegrepen, indien gewenst).

Als je een elektische fiets wenst te huren voor een langere periode (vanaf 4 dagen), dan betaal je een verlaagde prijs per dag. En dan kan je ook een batterlijlader gebruiken om de fiets zelf op te laden tijdens de gehuurde periode.

Het is aangeraden om de elektrische fiets op voorhand te reserveren zodat je zeker bent dat de fiets ter beschikking is - dit gelet op het beperkt aantal fietsen en zodat we alles goed kunnen klaarmaken.

Voorwaarden voor de huur: alle details en voorwaarden online te vinden bij het reserveringsprocess op deze pagina. Ter plaatse : handtekening op de huurovereenkomst, identiteitskaart/geldig paspoort als borg tijdens de huurperiode. De betaling van de huurprijs gebeurt voor vertrek, onmiddelijk online (voor boekingen via deze website) of ter plaatse (cash of per kaart). Bekijk gerust onze offertes op deze website, neem contact op met ons voor meer informatie, of spring even binnen in ons onthaalgebouw.

Je kan ook een elektrich fiets huren bij "Villa 1900" in Waulsort (Ruelle des jardins), vanaf € 20 voor een ganse dag (fietshelm en fietstas inbegrepen). Informatie vind je op www.waulsort.be of via telefoon: 0470/46 26 99.

Wegfietsen en mountainbikes huren

www.auvelodor.com

auvelodor