Fietsen huren

Elektrische fietsen huren

 

Ontdek onze mooie regio met de fiets via de RAVeL en de 'Voie Verte', maar we hebben ook mooie, kleine veldwegen die je zonder enige moeite kan berijden met behulp van onze elektrische fietsen.

Sinds 2016 stelt de Dienst voor Toerisme elektrische fietsen ter beschikking aan u als bezoeker van Hastière. Voor een hele dag betaalt u een huurprijs van € 25, voor een halve dag betaalt u € 15 (fietshelm en fietstas inbegrepen, indien gewenst).

Als u een elektische fiets wenst te huren voor een langere periode (vanaf 4 dagen), dan betaalt u een verlaagde prijs per dag. En dan kan u ook een batterlijlader gebruiken om de fiets zelf op te laden tijdens gebruik. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Het is aangeraden om de elektrische fiets op voorhand te reserveren zodat u zeker bent dat de fiets ter beschikking is - dit gelet op het beperkt aantal fietsen en zodat we alles voor u goed kunnen klaarmaken.

Voorwaarden voor de huur: handtekening op de huurovereenkomst, identiteitskaart/geldig paspoort als borg tijdens de huurperiode en de betaling van de huurprijs gebeurt voor vertrek (en is enkel in cash mogelijk). Neem gerust contact op met ons voor meer informatie, of spring even binnen in ons onthaalgebouw.

Er kunnen ook elektriche fietsen gehuurd worden bij "Villa 1900" in Waulsort (Ruelle des jardins), vanaf € 20 voor een ganse dag (fietshelm en fietstas inbegrepen). Informatie vind je op www.waulsort.be of via telefoon: 0470/46 26 99.

 

Wegfietsen en mountainbikes huren

www.auvelodor.com

auvelodor