Ontdekken

De regio verkennen, met de Maas als gids...

 

De activiteiten komen geleidelijk weer op gang, maar nog niet alle sites en attracties zijn op een "normale" manier in bedrijf. Om je te helpen bij het plannen van je verblijf en activiteiten, vindt je via deze link een overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden en attracties in onze regio met de geldende regels en bepalingen. Deze tabel, die regelmatig wordt bijgewerkt door het Huis voor Toerisme van de Maasvallei, bestrijkt de hele regio van de Maasvallei (dus niet alleen Hastière). Geniet van je verblijf, en veel plezier!

Download hier het tabel ("PDF" formaat) om jullie aktiviteiten te organiseren tijdens de Paasvakantie (geldig tot 18 april)

De natuur vind je echt overal in Hastière. Ontdek ze via de vele wandelwegen, moutainbikeroutes of het fietsroutenetwerk RAVeL. Deze routes openen de poorten van grandioze uitzichten, mooie plaatsen, charmante hoekjes en romantische plekken.

Je kan jouw culturele en historische ontdekkingen nog verder verruimen door je met de wagen te laten leiden langs de Maas en de vele kleine, pittoreske wegen op de hellingen en plateau's er rond.

Op de volgende pagina's, gewijd aan het erfgoed van Hastière, vind je tips die jouw ervaring in Hastière zullen verrijken.

En op enkele kilometers van Hastière ben je in Dinant, Namen, de vallei van de Molignée, Han-sur-Lesse of zelfs Chimay of Givet. De regio biedt heel wat activiteiten. Zich vervelen is hier geen optie.

Dus volg de gids en ontdekt de Maas met al haar geheimen en verrassingen.