Eten en drinken

Aan tafel, een genot voor uw smaakpapillen... Gezondheid en smakelijk !

 

Restaurants zijn momenteel gesloten ten gevolge van de maatregelen om COVID-19 besmetting te voorkomen. Gelieve hieronder een lijst te vinden van restaurants en snacks die tijdens deze periode afhaaldiensten aanbieden. Smakelijk !

Jullie kunnen hier ook links naar de restaurants die "take away" dienst aanbieden in de andere gemeenten van de regio downloaden, evenwel als de lijst van winkels waar jullie streekprodukten kunnen vinden

Overal in Hastière heb je leuke plaatsen waar je de smaken van hier kan ontdekken. Is het nu voor een goed glas met vrienden, een eenvoudige lunch, een maaltijd met de familie of een gastronomisch diner, Hastière biedt je een rijke waaier aan culinaire belevingen. Kom ze hier ontdekken en laat je culinair verwennen ...

Profiteer van jouw verblijf om het lokale amberkleurig streekbier « De Parel van Hastière » te proeven. U kan hem proeven in het merendeel van de etablissementen in Hastière.  Of proef van de biologische producten van de boerderij van Gardin (gesitueerd op de hoogvlakte van de Hermeton), of van een frisse lokale fruitlikeur. Een heleboel kleine kwaliteitshapjes zijn gemaakt met producten uit de regio rond Namen. Onze restauranthouders bieden je heel wat lokale specialiteiten aan op hun kaart. Dus laat de smaakpapillen werken en ontdek onze lokale specialiteiten!

Aarzel niet om onze lokale artisanale producteurs te komen bezoeken op de jaarlijkse ‘Markt van de Smaak’ die doorgaat midden maart in de gemeentelijke Zaal Recrear.

Maak je keuze ! In de overzichtstabel onderaan vind je de openingsdagen- en uren met de contactgegevens van de restaurants in Hastière.

Cafés-Tea-rooms

Restauranten en kleine restauratie