Met de fiets

"Fietsen welkom"

 

De Dienst voor Toerisme van Hastière heeft recent het label 'Fietsen welkom' aangevraagd. Dit label, dat wordt toegekend door het Algemeen Commissariaat voor Toerisme van de Franstalige Gemeenschap (C.G.T.), verzamelt alle toeristische operatoren (toeristische diensten, attracties, musea, logementen, horecazaken, ...) die zich engageren om je als fietser goed te ontvangen en je kwaliteitsvolle diensten en uitrusting aan te bieden, aangepast aan jouw specifieke wensen.

Een erkend organisme 'Fietsen welkom' betekent voor jou als bezoeker een zekerheid op een ontvangst van niveau, want elke gastheer doet zijn best om je in de beste omstandigheden te ontvangen en je als fietser goed op weg te helpen.

De Dienst voor Toerisme van Hastière moedigt alle operatoren in de gemeente dan ook aan om deel uit te maken van het netwerk 'Fietsen welkom'. Onze dienst nodigt je als fietser met veel plezier uit en verleent de nodige ondersteuning en nuttige diensten om je fietsactiviteit in Hastière tot een succes te maken. De Dienst verhuurt zelf ook elektrische fietsen om op ontdekking te gaan in Hastière.