Begeleide wandelingen

Begeleide wandelingen en bezoeken, te voet of met de fiets, op ontdekking in Hastière

 

In 2018 organiseren we voor de 7de keer een uitgebreid wandelprogramma in Hastière. Met deze begeleide wandelingen wil de Dienst voor Toerisme u, samen met lokale gidsen en handelaars, Hastière op een andere manier leren kennen, op basis van een specifiek thema per wandeling.

Deze wandelingen - meestal te voet maar soms ook met de fiets - worden tijdens het seizoen aangeboden. Met sommige wandelingen leggen we de nadruk op de natuur en haar faune en flora, andere wandelingen staan in het teken van cultuur, ons patrimonium of de geschiedenis van Hastière. Een enkele keer wagen we ons ook aan enkele buurdorpjes.

Mogelijkheid om een maaltijd te nemen na de wandeling ! Dit jaar voorzien we opnieuw de mogelijkheid om uw ervaring in Hastière te vervolledigen met een lekkere maaltijd na de begeleide wandeling. Aan elke wandeling werd een restaurant uit de buurt gevraagd om een speciaal en aangepast menu aan te bieden aan een speciale prijs.  Indien u een maaltijd wenst te nemen, dan moet u vooraf reserveren via de Dienst voor Toerisme.

Programma 2018 te vinden in de agenda (franstalige pagina's, maar met, voor iedere wandeling, een nederlandstalig "pdf" document met alle details op te laden)